З Вінниці розпочався цикл мітапів в рамках проекту «Polish – Ukrainian Startup Bridge»

Представити свій проект та познайомитись з польськими інвестиційними фондами і корпораціями міг кожен бажаючий 21 березня 2019 року, на зустрічі, організованій «Polish – Ukrainian Startup Bridge», яка відбулася у Вінниці в молодіжному центрі «Квадрат».

Учасники зустрічі познайомилися з можливостями щодо залучення польських венчурних фондів для фінансування українських розробок. Молоді команди презентували 9 стартапів, які пройшли попередній відбір. Deskle -платформа, яка полегшує спілкування, роботу в команді і забезпечує гнучкість у процесі, HeartIn – розумна футболка з індикаторами здоров’я, Pikalka – додаток для платежів в магазинах, CoreTeka – платформа для інтелектуальної маршрутизації вантажів та автотранспорту, TicketHunt – програмне забезпечення для продажу квитків на основі AI, SSG (Facekryptos) – безпечний поштовий клієнт, Smart Digital Insurance – інформаційно-довідкова платформа на основі SaaS, NoPag – AI-poweret помічник написання програм, Marakos – бізнес для бізнесу, платформа для подорожей.

«Ми вже третій рік працюємо з програмою Польська допомога. Багато чого вже дізналися, навчилися. Впевнений, що така співпраця буде корисна місту. Адже інновації є тим двигуном, які можуть дати поштовх для розвитку України» – зазначив Віталій Погосян, директор департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради.

Польські фонди готові підтримувати українські стартапи та молоді компанії. Вони дуже тісно спілкуються із представниками інноваційних ідей, яких розглядають для інвестування. Адже венчурний капітал розрахований саме на фінансування у компанії, які лише тестують свою бізнес-модель.

В сфері діджиталізації на території Вінниці працюють майже 300 юридичних осіб та більше 2400 фізичних осіб-підприємців. Питома вага експорту інформаційних послуг є стабільно високою – 65,8% від загального обсягу експорту послуг у 2018 році. В такій концентрації розробок та суб’єктів господарювання, створення зручних умов для розвитку креативних індустрій та інноваційних технологій є пріоритетними завданнями для Вінницької міської ради, на чолі з Сергієм Моргуновим. Саме тому команда міста працює над створенням першого муніципального майданчику для розвитку інновацій — «Вінницького інноваційно-технологічного парку». Він стане магнітом для стартапів та дозволить талановитим командам реалізувати свій потенціал у рідному місті.

Організатор заходу «Polish – Ukrainian Startup Bridge» – проект ініційований польським Міністерством Інвестицій і Розвитку, виконавцем якого є фундація «Фонд Співпраці». Серед партнерів – платформа відкритих інновацій «Reactor», польський Національний Центр Досліджень та Розвитку, а також венчурний фонд «Simpact VC», «AgriTech», який займається стартапами, що пов’язані з інноваціями у сільському господарстві.

КП “Вінницький муніципальний центр інновацій” стали співорганізатором заходу, адже команда нашого комунального підприємства створена для впровадження інноваційної політики та сприяння розвитку інновацій у місті Вінниця!

Звертаємо вашу увагу, що подібні зустрічі продовжуються. Це означає, що Ви маєте можливість прямо зараз зареєструвати свою команду для участі в проекті. Переходьте за посиланням та дізнайтеся як це зробити Reactor.report

Розклад зустрічей:

17 квітня – Харків

26 квітня – Дніпро

15 травня – Чернігів

17 травня – Житомир

23 травня – Львів

16 червня – Одеса

Слідкуйте за нашими соціальними мережами

Facebook

Instagram

LinkedIn

Поділитися у соцмережі:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Телефонуйте нам

Телефон:

+38 (095) 646-59-09

Надіслати повідомлення

Пошта:

vinnytsiamci@gmail.com

Адреса

Україна, м.Вінниця, вул.Соборна, 59

Ми в соц.мережах