Вінничанка перемогла у міжнародному конкурсі з комп’ютерної графіки

Студентка Вінницького національного технічного університету Софія Мошенська стала переможницею міжнародного конкурсу «Kingdom Art Stars», що відбувся у Лондоні. Про це повідомляє прес-центр ВНТУ.

Софія Мошенська. Фото: прес-центр ВНТУ

“Завершився міжнародний конкурс з комп’ютерної графіки «International Competition «Kingdom Art Stars» (The Official International Competitionsin Europe), який проходив у Великобританії (у Лондоні). Студентка факультету інформаційних технологій і комп’ютерної інженерії з кафедри програмного забезпечення, активістка студії з веб-дизайну та комп’ютерної графіки Софія Мошенська (група 2ПІ-17б) здобула 1 місце!”, – йдеться у повідомленні.

Вітаємо переможницю!

Довідка

«Kingdom Art Stars» – це складова частина провідного французького холдингу EURO MEDIA STAR GROUP, який є одним з найбільших в Європі. Він об’єднав творчі організації, компанії преси та шоу-бізнесу з різних країн. Це дозволило в новому форматі проводити міжнародні конкурси дитячої, юнацької та молодіжної творчості в Європі. Для непрофесійних і професійних колективів цей холдинг відкрив нові можливості – заочна участь в міжнародних конкурсах по відеозаписах. Це спростило комунікацію між творчими колективами та дозволило кожному бажаючому взяти участь. Конкурси по відеозаписах під керівництвом холдингу EURO MEDIA STAR GROUP проводяться з 1996 року і проходять щорічно в 45 номінаціях.  Журі конкурсу представлені відомими діячами культури і ЗМІ Франції, Європи, Азії та Америки, викладачами провідних установ вищої професійної освіти Європи.

Поділитися у соцмережі:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Телефонуйте нам

Телефон:

+38 (095) 646-59-09

Надіслати повідомлення

Пошта:

vinnytsiamci@gmail.com

Адреса

Україна, м.Вінниця, вул.Соборна, 59

Ми в соц.мережах