У Вінниці розпочалась серія заходів для розвитку креативної економіки

Впровадження інновацій для бізнесу сприяють пошуку партнерів та розвитку українського інтелектуального продукту. Їх використання підвищує ефективність існування підприємства, робить продукцію впізнаваною та конкурентоздатною. Що таке бренд, як він впливає на розвиток бізнесу та про інновації говорили учасники заходу Creative for business. Топові експерти креативної індустрії Олександр Шумило і Дмитро Деркач поділилися з присутніми своїм досвідом щодо створення бренду і розповіли як він впливає на розвиток бізнесу.

Захід розпочався з презентації нещодавно створеного бренду міста Вінниця. Керуючий партнер та бренд-лідер креативної агенції FEDORIV  Олександр Шумило, який займався розробкою бренду міста Вінниці, розповів навіщо місту та бізнесу бренд і що це дає підприємцям. Також присутні дізнатись, як проходив процес створення бренду і як його можна використовувати у своїй діяльності.

Про креативні рішення для бізнесу та позиціонування розповів cпіввласник мережі кінотеатрів Планета Кіно, учасник проектів iFORUM, ЛОБ19, Дмитро Деркач.

Учасники заходу дізнались наскільки вважливі інновації у сучасному підприємстві, надихнулись історіями успіху, вдосконалили свої бізнес-навички та дізналися, як розширити свій бізнес і вийти на новий рівень.

Мітап відбувся в рамках циклу бізнес-зустрічей, щодо розвитку сучасного підприємництва. Попереду ще п’ять зустрічей. Друга зустріч відбудеться вже у наступному місяці. Слідкуйте за новинами.

Проект створений в результаті колаборації простору для ідей Cherdak, Школи комунікації для бізнесу та Вінницької міської ради.

Поділитися у соцмережі:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Телефонуйте нам

Телефон:

+38 (095) 646-59-09

Надіслати повідомлення

Пошта:

vinnytsiamci@gmail.com

Адреса

Україна, м.Вінниця, вул.Соборна, 59

Ми в соц.мережах