Український стартап Mate academy залучив $580 000

Освітня IT-платформа Mate academy, що займається освітою і працевлаштуванням студентів, залучила $580 тис. інвестицій від організацій Genesis Investments, TA Ventures та Intellias. Про це інформує AIN.ua.

“Українська освітня онлайн-платформа для вивчення програмування і пошуку першої роботи в IT Mate academy залучила $ 580 000 інвестицій. Лід-інвестором виступила Genesis Investments, в раунді також взяли участь TA Ventures і засновник Intellias Михайло Пузраков”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, отримані кошти будуть спрямовані на розробку і запуск нових навчальних програм і розширення набору студентів з усієї України.

Засновники Mate academy: Макс Лисак, Анна Апостол, Роман Апостол

Як відомо, Mate academy заснована у березні 2015 року трьома програмістами – Максимом Лисаком, Романом та Анною Апостолами з метою альтернативної освіти для молоді. Навчання у Mate academy триває 4-5 місяців. Студенти працюють з програмуванням у Java, Front-end, Full Stack Web, UI/UX Design.

Перевагою навчання в Mate academy є можливість не застрягати над проблемами та питаннями на день-два. Асистенти і тренери завжди доступні і можуть вирішити незрозуміле питання за 5-10 хвилин, а не 5-10 годин, як це буває при самостійному навчанні. Завдяки такій швидкості студенти встигають вивчати значно більше.

Особливість онлайн-платформи у тому, що студент платить за навчання лише після працевлаштування, віддаючи певний відсоток із зарплатні.

За чотири роки існування академії більш ніж двісті студентів знайшли роботу. Компанія планує за цей рік працевлаштувати тисячу осіб.



Поділитися у соцмережі:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Телефонуйте нам

Телефон:

+38 (095) 646-59-09

Надіслати повідомлення

Пошта:

vinnytsiamci@gmail.com

Адреса

Україна, м.Вінниця, вул.Соборна, 59

Ми в соц.мережах