Продуктова IT-компанія Paymentwall відкриває в Києві новий офіс розробки

Продуктова компанія Paymentwall відкриває в Києві новий R & D-офіс. Про це повідомляється на сайті AIN.UA. В команду планують набрати до 100 нових співробітників.

У новий офіс планують залучити Frontend (Angular / React) і Backend (PHP) розробників, UI / UX дизанеров, графічних дизайнерів, аккаунт-менеджерів (Receivable, Payable). Команда буде розподілена між Paymentwall і новими продуктами компанії – Terminal3 і FasterPay, про які йтиметься нижче.

У минулому році Paymentwall запустив два нових продукти – Terminal3 і FasterPay.

Terminal3 – це платформа для запуску, просування і монетизації відеоігор, конкурентами якої будуть Steam і Epic Games Store. Серед клієнтів продукту – Wargaming, KakaoGames, Goodgame Studios, Tencent і NetEase.

FasterPay – електронний гаманець і система прийому міжнародних платежів Visa, Mastercard і банківських переказів з миттєвими виплатами, конкурентами якої будуть PayPal і локальні електронні гаманці.

Сама ж платформа Paymentwall надаватиме послуги прийому платежів за допомогою 150 локальних методів, таких як WechatPay в Китаї, Boleto в Бразилії, Konbini в Японії, iDeal в Нідерландах, і багатьох інших.

Paymentwall позиціонується як міжнародна продуктова компанія з українським корінням. Перший офіс Paymentwall був заснований в Києві в 2004 році і залишається одним з головних центрів розробки компанії. На сьогодні в ньому працює понад 40 осіб.

В цілому штат компанії розподілений між 15 офісами: в Сан Франциско, Фініксі (Аризона, США), Лондоні, Берліні, Лісабоні, Софії, Москві, Новосибірську, Сеулі, Пекіні, Шеньчжені, Ханої, Манілі, Бангалорі, Нью-Делі.

За 2019 рік компанія планує долучити до 300 осіб.

Поділитися у соцмережі:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Телефонуйте нам

Телефон:

+38 (095) 646-59-09

Надіслати повідомлення

Пошта:

vinnytsiamci@gmail.com

Адреса

Україна, м.Вінниця, вул.Соборна, 59

Ми в соц.мережах