Київ зайняв 34 позицію по кількості стартапів серед тисячі міст Європи

Про це повідомляється на глобальному профільному сервісі StartupBlink, де також опубліковані оновлення онлайн-карти з відповідною інформацією.

Як повідомили в українському техно-парку UNIT.City, сервіс StartupBlink вирішив оновити світову стартап-карту, в яку увійшла одна тисяча міст з усього світу. В результаті виявилося, що Києву вдалося різко піднятися з 63 позиції на 34. Таким чином, українська столиця обійшла за кількістю стартапів стартап-екосистеми Гельсінкі, Мюнхена, Шеньчженя і Дубліна. Минулого разу стартап-карта оновлювалася в 2017 році.

Позиція країни в рейтингу визначається не тільки кількістю проектів, але і їх якістю та бізнес-середовищем стартап-екосистеми. Позиція міста, в свою чергу, залежить від сили екосистеми, що оцінюється власним алгоритмом авторів звіту. В Україні партнером StartupBlink став техно-парк UNIT.City.

Всього в Києві нарахували 321 стартап. Але крім столиці в рейтинг потрапили й інші українські міста: Одеса (235 місце), Львів (299), Харків (435) і Дніпро (561). Україна також поліпшила свій результат і піднялася ще на 4 пункти.

Карта StartupBlink створена на основі GoogleMaps. Всього на ній відзначені понад 62 тис. стартапів. У базі зібрані дані AngelList, Swissstartups.org, Elance.com та інших стартап-платформ. Карта дозволяє фільтрувати стартапи по галузях і місцем розташування, а акселератори – за кількістю грошей, які пропонуються стартапам, і по регіонах.

Поділитися у соцмережі:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Телефонуйте нам

Телефон:

+38 (095) 646-59-09

Надіслати повідомлення

Пошта:

vinnytsiamci@gmail.com

Адреса

Україна, м.Вінниця, вул.Соборна, 59

Ми в соц.мережах