У Вінницького індустріального парку новий учасник

Незабаром на території Вінницького індустріального парку з’явиться завод з виробництва лецитину.

Про це йшлося на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради ТОВ «Укро-експертпостач».
Будувати завод буде українська компанія. Тут виготовлятимуть добавку, що використовується у харчовій промисловості та медицині. Майбутній завод буде екологічно безпечним для довкілля, адже це пріоритетна вимога для учасників Вінницького індустріального парку.

Загальна сума інвестиції становитиме понад 100 мільйонів гривень. В першу чергу планують інвестувати 80 мільйонів гривень.
Згідно з підписаним Меморандумом, на першому етапі буде створено 65 робочих місць.
Планується, що першу чергу нового заводу введуть в експлуатацію вже наступного року, а другу – у 2022 році.

Відомо, що лецитин застосовують в медицині. Він необхідний як для розвитку підростаючого організму, так і для підтримки здоров’я людей зрілого віку. Цей препарат корисний для печінки, профілактики хвороб серця. Також лецитин важливий для формування та розвитку центральної нервової системи.

У харчовій промисловості лецитин використовують у складі багатьох продуктів. Нариклад, відомій багатьом горіховій пасті Nutella, цукерках Raffaello, шоколаді, дитячих сумішах, кондитерських виробах тощо.

Нагадаємо, що Вінницький індустріальний парк створений для залучення інвестицій, поліпшення інвестиційного іміджу міста, створення нових робочих місць, забезпечення сприятливих умов для розвитку промислових підприємств та супутніх видів підприємницької діяльності.

Поділитися у соцмережі:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Телефонуйте нам

Телефон:

+38 (095) 646-59-09

Надіслати повідомлення

Пошта:

vinnytsiamci@gmail.com

Адреса

Україна, м.Вінниця, вул.Соборна, 59

Ми в соц.мережах