Український компактний фотомодуль зібрав майже $ 70 тис на Kickstarter

Підприємець з Дніпра Ярослав Нелюбов вивів на Kickstarter проект компактної фотостудії PhotonLMS. Пристрій на 100% профінансували за перші дві години з моменту публікації. Зараз на рахунку проекту трохи менше $ 70 тис , при необхідних $ 25 тис. Про це йдеться на сайті ain.ua.

PhotonLMS є міні-студією з постійним LED-освітленням, яке можна контролювати за допомогою мобільного додатку.

За словами засновника проекту,  PhotonLMS вирішить найпоширенішу на сьогодні проблему. Адже предметна фотосесія вимагає чимало різного обладнання – це і 4 міні-спалахи, парасолі, відбивачі та стіл для предметної зйомки, екрани, фони, системи кріплень, а найголовніше – все це вимагає місце для розміщення. Однак PhotonLMS здатне замінити все це обладнання.

Крім того, зазвичай, фотографу необхідно постійно контролювати і коригувати постановку правильного світла, а результат можна буде побачити лише після знімка. РhotonLMS дозволяє миттєво змінювати освітлення предмета за допомогою мобільного додатку та одразу бачити результат.

Ціна РhotonLMS, яке займає 1/4 кв. м, становить $ 599. Конфігурація модулів змінюється в залежності від розмірів об’єкта зйомки, потреби в фонах та екранах.

Поділитися у соцмережі:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Телефонуйте нам

Телефон:

+38 (095) 646-59-09

Надіслати повідомлення

Пошта:

vinnytsiamci@gmail.com

Адреса

Україна, м.Вінниця, вул.Соборна, 59

Ми в соц.мережах