Український бізнес готовий до співпраці з винахідниками

Розширити свій бізнес, масштабувати інноваційний продукт, вийти на міжнародні ринки або швидко увійти в бізнес-середовище – все це можливо на «Innovation-2019».

27 серпня 2019 року у Національному університеті «Львівська політехніка» відбудеться захід «Innovation – 2019». Тут зустрінуться вчені, новатори і винахідники, виробники провідних інноваційних технологій, засновники стартап- і спін-компаній з представниками зацікавлених підприємств і потенційних партнерів або споживачів. Відвідувачі дізнаються, як будуються та розвиваються технопарки у ЄС, як росте стартап та які є програми фінансування в Європі та Україні.

Також на заході бажаючі зможуть презентувати свій винахід на конкурсі інноваційних стартапів, який буде проходити у два етапи.

Перший етап триватиме до 1 серпня 2019 року, за цей період оберуть десять конкурсантів.

На другому – визначать трьох лідерів, які отримають цінні грошові призи.

А переможець конкурсу отримує гран-прі – участь у міжнародному Start-Up конкурсі з оплатою усіх витрат на підготовку, відрядження та перебування.

Для участі у конкурсі необхідно:

1)Зареєструватись до 01.08.2019 на сайті Innovation-2019 з позначкою “Start-up” за лінком: 
http://www.iop.kiev.ua/~een/PICNIC-2019/registration.html

2) Надіслати презентацію про Вашу розробку англійською мовою у форматі ppt на електронну пошту: een.network.ukraine@gmail.com

Захід є чудовою нагодою презентувати не лише власний винахід, а й отримати корисні поради від досвідчених фахівців.

«Innovation-2019» пройде в рамках 7-ої Міжнародної науково-практичної конференції «Нанотехнології та наноматеріали 2019» (NANO-2019), яка відбудеться з 27 по 30 серпня 2019 року у Львові за фінансової підтримки мережі Network Enterprise Europe (Enterprise Europe Network Ukraine). У конференції візьмуть участь близько 800 учасників з 25 країн світу.

Пропонуємо до Вашої уваги відео з минулорічної події: 
http://www.iop.kiev.ua/~een/galery-video.html

Поділитися у соцмережі:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Телефонуйте нам

Телефон:

+38 (095) 646-59-09

Надіслати повідомлення

Пошта:

vinnytsiamci@gmail.com

Адреса

Україна, м.Вінниця, вул.Соборна, 59

Ми в соц.мережах