В Україні запрацював стартап-акселератор Blue Lake Accelerator

Британо-український Blue Lake Accelerator оголосив про запуск в Україні. Ним керує консалтингова компанія VimesVC, яка базується в Лондоні і Києві. Співорганізатором також виступає Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Про це повідомляє AIN.UA.

Blue Lake Accelerator буде фокусуватися на стартапи на ранніх стадіях. Зараз акселератор проводить перший набір, який закінчиться 5 вересня. В його рамках команда набирає проекти на рівні ідеї, а також студентів. В Blue Lake Accelerator зазначають, що перший набір буде націлений на освітні ініціативи, тому акселератор не видаватиме інвестиції. Залучити фінансування можна буде на випускному роад-шоу в Лондоні, на яке поїдуть найкращі випускники.

В рамках програми учасники відвідуватимуть освітні курси, де отримають базові знання про стартапи, фінанси, інвестиції, просування компанії. Також матимуть змогу поспілкуватися з менторами. В Blue Lake Accelerator поки не називають конкретні імена, але зазначають, що це будуть «практики і експерти з України та Великобританії». Програма триватиме трохи більше трьох місяців – до 12 грудня.

У наступних наборах Blue Lake Accelerator планує надавати власні інвестиції в розмірі 15 тисяч фунтів. У компанії також відзначили, що будуть експериментувати з форматом програми і залучати нові компанії-партнери.

VimesVC – британська консалтингова компанія, що управляє акселератором, головна мета якої – допомогти українським компаніям вийти на британський ринок. У VimesVC зазначають, що за останні шість років компанія реалізувала більше 40 проектів в цьому напрямку.

Поділитися у соцмережі:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Телефонуйте нам

Телефон:

+38 (095) 646-59-09

Надіслати повідомлення

Пошта:

vinnytsiamci@gmail.com

Адреса

Україна, м.Вінниця, вул.Соборна, 59

Ми в соц.мережах