Dragon Capital інвестує в Ciklum


Нещодавно компанія Ciklum оголосила, що Dragon Capital і AVentures Capital придбали її міноритарні пакети акцій. Ciklum – міжнародна компанія, що надає послуги в сфері цифрових рішень, та має значну присутність в Україні.


«Ми вважаємо, що поточна глобальна трансформація буде підтримувати зростаючий попит на ІТ-рішення та послуги, і що Ciklum добре позиціонується, щоб скористатися цією стійкою тенденцією. Заснована у 2002 році зі штаб-квартирою в Лондоні, компанія Ciklum має одне з найбільших представництв в Україні, великий досвід і доступ до ІТ-талантів. Ми з ентузіазмом сприймаємо можливість підтримати одну з провідних компаній у сегменті, якою керують професійні керівники та акціонери», – сказав Андрій Носок, керуючий директор, співголова відділу прямих інвестицій в Dragon Capital.

✅Про Ciklum

Ciklum є провідною глобальною компанією з цифрових послуг та інженерії програмного забезпечення, яка обслуговує Fortune 500 і швидко зростаючі організації в різних галузях. У Ciklum понад 3 тисячі розробників, дизайнерів, менеджерів з продуктів та вчених-дослідників даних у всьому світі, які створюють спеціальні цифрові рішення, використовуючи нові технології.

✅Про Dragon Capital

Dragon Capital – одна з найбільших груп компаній в Україні, яка працює в сфері прямих інвестицій та фінансових послуг, надаючи повний спектр банківських інвестиційних та брокерських послуг для корпоративних та приватних клієнтів. Компанія була заснована в 2000 році в Києві і має успішний 18-річний досвід інвестування в приватний капітал в Україні.

✅Про AVentures Capital

AVentures Capital є провідною інвестиційною компанією, що інвестує в ІТ-компанії на ранніх етапах розвитку з моменту її заснування у 2012 році. Фірма інвестує та надає консультаційні послуги зі злиття та поглинання у сфері ІТ-аутсорсингу, програмного забезпечення, електронної комерції, хмарних послуг, мобільних технологій, IoT та інших секторів. Компанія AVentures Capital має у своєму портфелі понад 15 компаній, які працюють на ринку США та ЄС, а також використовують науково-дослідні роботи в Україні та ЦСЄ.

Поділитися у соцмережі:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Телефонуйте нам

Телефон:

+38 (095) 646-59-09

Надіслати повідомлення

Пошта:

vinnytsiamci@gmail.com

Адреса

Україна, м.Вінниця, вул.Соборна, 59

Ми в соц.мережах