Вінничани та польські експерти працювали над розробкою маркетингово-комунікаційної стратегії Інноваційного парку «Кристал»

21-22 жовтня під час тренінгу «Базові принципи становлення технопарків в Європі» вінничани з різних галузей міста та польські експерти розробляли комунікаційну та маркетингову стратегію Вінницького інноваційно-технологічного парку «Кристал». Це перший із низки заходів, які організовують в рамках проекту «Вінницький інноваційно-технологічний парк». 

Першим заходом став тренінг «Базові принципи становлення технопарків в Європі». Вінничани та польські експерти працювали над розробкою маркетингової і комунікаційної стратегії Інноваційно-технологічного парку «Кристал».

Учасниками дводенного тренінгу стали найактивніші представники фокус-груп, які проходили у вересні цього року. Серед них: представники бізнесу, неурядових організацій, органів місцевого самоврядування, закладів вищої освіти та потенційні резиденти Вінницького інноваційно-технологічного парку.

Спеціально запрошені польські експерти Марчін Янухта і Магдалена Холева протягом багатьох років працюють у Kielecki Park Technologiczny та мають великий досвід впровадження та координації онлайн і офлайн маркетингових стратегій та навички з розробки та реалізації маркетингових планів.

Ми дякуємо колегам з Келецького технологічного парку та учасникам тренінгу за надзвичайно цікаві та змістовні два дні роботи. Наші спільні ідеї та напрацювання стануть ключовими для формування майбутньої маркетингової і комунікаційної стратегії Інноваційно-технологічного парку «Кристал».

Тренінг «Базові принципи становлення технопарків в Європі» проведено на базі Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. К.А.Тімірязєва. Наприкінці заходу учасники отримали сертифікати. Організатори заходу: Келецький технологічний парк (Республіка Польща), Vinnytsia municipal center of innovation та Вінницька міська рада.

Проект «Вінницький інноваційно-технологічний парк» співфінансовано в рамках конкурсу “Польська допомога з розвитку 2019”, Міністерства закордонних справ Республіки Польща. У грудні 2019 року заплановано проведення підсумкової конференції з презентацією результатів проекту та дорожніми картами.

Поділитися у соцмережі:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Телефонуйте нам

Телефон:

+38 (095) 646-59-09

Надіслати повідомлення

Пошта:

vinnytsiamci@gmail.com

Адреса

Україна, м.Вінниця, вул.Соборна, 59

Ми в соц.мережах