Польські експерти та вінничани працюють над наповненням екосистеми Інноваційно-технологічного парку «Кристал»

19-20 листопада у Вінниці проходив тренінг на тему: «Центри інновації – роль екосистеми. Процес дизайн-мислення». У заході взяли участь представники бізнесу, неурядових організацій, органів місцевого самоврядування, закладів вищої освіти та потенційні резиденти. Крім того, до обговорення ідей та напрямків долучилися представники проекту “Державотворець. Вінниця” – студенти та молоді активісти, які вчаться бути ефективними державотворцями.

Дизайн-мислення – це найуспішніша світова методика для створення інновацій, яку активно використовують у роботі такі компанії, як Facebook, Google, Apple, Procter&Gamble, Samsung, IBM, IKEA. Курси з дизайн-мислення є важливою складовою навчального процесу Стенфордського університету та інших провідних університетів світу.

Польські експерти Joanna Rudawska та Patrycja Dulęba ділилися досвідом наповнення екосистеми Інноваційно-технологічного парку та ознайомили учасників тренінгу з методикою “дизайн-мислення”. Це є надзвичайно важливо для нас, адже учасники тренінгу отримали великий набір інструментів і навичок для розробки нестандартних рішень з використанням «дизайн-мислення».

Участь у тренінгах, які проводять експерти-практики, їх досвід у реалізації проектів дає нам можливість взяти все найкраще для роботи Інноваційно-технологічного парку “Кристал” та адаптувати до економічних та соціальних потреб Вінниці.

До кінця 2019 року заплановано проведення циклічних багатоденних тренінгів в ході реалізації проекту «Вінницький інноваційно-технологічний парк» (ВІТП). Результатом Проекту стане презентація напрацювань у грудні 2019 року – розробленої концепції як усього Вінницького інноваційно-технологічного парку, так і окремих його елементів: стартап-школи, ІТ-школи та Центру розвитку підприємництва.

Проект «Вінницький інноваційно-технологічний парк» (ВІТП) співфінансовано в рамках програми «Польська допомога з розвитку 2019», Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Тренінг «Центри інновації – роль екосистеми. Процес дизайн-мислення» проведено на базі Вінницький обласний молодіжний центр “Квадрат”. Організатори заходу: Келецький технологічний парк, спільно з Вінницька міська рада та Vinnytsia municipal center of innovation.





Поділитися у соцмережі:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Телефонуйте нам

Телефон:

+38 (095) 646-59-09

Надіслати повідомлення

Пошта:

vinnytsiamci@gmail.com

Адреса

Україна, м.Вінниця, вул.Соборна, 59

Ми в соц.мережах