У Вінниці відбувся дводенний тренінг на тему: «Послуги з інкубації та акселерації. Робота зі стартапами»

Це вже третій тренінг із серії циклічних навчальних заходів проекту «Вінницький інноваційно-технологічний парк» (ВІТП). Проект співфінансовано в рамках програми «Польська допомога з розвитку 2019», Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

У тренінгу, який проходив у хабі HUB Місто змістів, взяли участь представники бізнесу, неурядових організацій, органів місцевого самоврядування, закладів вищої освіти та потенційні резиденти Вінницького інноваційно-технологічного парку «Кристал».

Навчання проводили спеціально запрошені польські експертки Дорота Камінська та Наталія Люба-Худзик – спеціалістки, які багато років працюють в Келецькому технологічному парку. Напрямок їх роботи – інкубація та акселерація, пошук та реалізація проектів регіональних, національних та міжнародних програм, спрямованих на розвиток Келецького технологічного парку.

Польські експертки обговорювали з учасниками тренінгу особливості залучення потенційних резидентів до Інноваційно-технологічного парку «Кристал», а також напрямки роботи зі стартапами: процес інкубації та різні види бізнес-моделей, прикладі Келецького технологічного парку.

Вже в грудні 2019 відбудеться презентація напрацювань по проекту «Вінницький інноваційно-технологічний парк» (ВІТП). А саме: розробленої концепції як усього Вінницького інноваційно-технологічного парку, так і окремих його елементів: стартап школи, ІТ-школи та Центру розвитку підприємництва.

Дякуємо тренерам та учасникам за продуктивну роботу! Більше фото:




Поділитися у соцмережі:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Телефонуйте нам

Телефон:

+38 (095) 646-59-09

Надіслати повідомлення

Пошта:

vinnytsiamci@gmail.com

Адреса

Україна, м.Вінниця, вул.Соборна, 59

Ми в соц.мережах