Досвід Вінниці у створенні індустріальних парків презентували на форумі “Українські індустріальні дні”

Досвід Вінниці у створенні індустріальних парків презентували на форумі “Українські індустріальні дні”, який проходить 3-4 грудня у Києві. Захід організовано Торгово-промислова палата України / Ukrainian CCI та Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Цей захід об’єднує проведення II Форуму індустріальних парків України (3 грудня) та III конференцію “Нова індустріалізація” (4 грудня). Його головною метою є синергія влади та бізнесу щодо побудови в Україні інноваційної промислово-аграрної моделі економічного розвитку.

У Вінниці, наразі, створено три індустріальних парки, це:

1) Вінницький кластер холодильного машинобудування: на його території вже більше року успішно працює завод ГРІН КУЛ Завод ГРІН КУЛ Вінницький кластер холодильного обладнання. Він є одним з найбільших виробників промислового холодильного обладнання в Східній Європі.

2) Вінницький індустріальний парк. Невдовзі на його території з’явиться завод з виробництва лецитину.
Будувати завод буде українська компанія. Тут виготовлятимуть добавку, що використовується у харчовій промисловості та медицині. Майбутній завод буде екологічно безпечним для довкілля, адже це пріоритетна вимога для учасників Вінницького індустріального парку.

3) Індустріальний парк «Вінтер спорт». На його території тривають підготовчі роботи з будівництва заводу компанії HEAD. Завод вироблятиме лижі, лижні черевики та лижні кріплення. Площа виробничих об’єктів на підприємстві становитиме близько 43 тис. кв. м, а інвестиції складатимуть 80 мільйонів євро.

Запрошуємо до виставкового стенду команди Вінницька міська рада, де Ви зможете поспілкуватися представниками команди та ознайомитися з промоційними матеріалами, серед яких: інвестиційний паспорт, брошури та промо-відео, а також мaтеріали про індустріальні парки та майбутній – перший в Україні –
муніципальний Інноваційно-технологічний парк «Кристал».


Поділитися у соцмережі:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Телефонуйте нам

Телефон:

+38 (095) 646-59-09

Надіслати повідомлення

Пошта:

vinnytsiamci@gmail.com

Адреса

Україна, м.Вінниця, вул.Соборна, 59

Ми в соц.мережах