У Вінниці відбулася фінальна презентація проекту «Вінницький інноваційно-технологічний парк»

16 грудня 2019 року відбулась фінальна презентація проекту «Вінницький інноваційно-технологічний парк», який реалізовувався у м. Вінниця в рамках програми  «Польська допомога з розвитку 2019» Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

На фінальній підсумковій конференції презентували Концепцію ефективної побудови екосистеми інноваційно-технологічного парку «Кристал», а також підписали Меморандуми про співпрацю з шістьма провідними закладами вищої освіти (ЗВО) Вінниці.

– Вінницьким національним технічним університетом, (ВНТУ – Вінницький національний технічний університет);
– Вінницьким національним аграрним університетом, (Вінницький національний аграрний університет – ВНАУ);
– Вінницьким національним медичним університетом ім. М.І. Пирогова, (Вінницький Національний Медичний Університет);
– Вінницьким державним педагогічним університетом ім. М. Коцюбинського, (Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського);
– Вінницьким торговельно-економічним інститутом КНТЕУ, (Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ);
– Донецьким національним університетом ім. Василя Стуса, (Донецький національний університет імені Василя Cтуса).

Мета проекту –  розробка концепції ефективної побудови екосистеми інноваційно-технологічного парку «Кристал» – першого в Україні муніципального інноваційно-технологічного парку, який створюється спеціально для того, щоб допомагати громаді та бізнесу реалізувати свій інноваційний потенціал.

В ході реалізації проекту експерти Келецького технологічного парку спільно з представниками Вінницька міська радаVinnytsia municipal center of innovation, представниками бізнесу, неурядових організацій, ЗВО та потенційними резидентами ІТП «Кристал», впродовж
вересня – листопада 2019 року, працювали в фокус-групах та брали участь у тематичних тренінгах.

Метою цих заходів було визначення складових екосистеми техопарку, розробки елементів маркетингової стратегії та алгоритму залучення потенційних резидентів до Інноваційно-технологічного парку «Кристал». Результати роботи у фокус-групах та практичних занять на тренінгах було взято в основу презентованої Концепції.

Надзвичайно вдячні польським партнерам по проекту, а також учасникам та тренерам за активну роботу. Впевнені, що спільні напрацювання стануть міцним фундаментом для подальшої розбудови Інноваційно-технологічного парку “Кристал”!

Фото:

Поділитися у соцмережі:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Телефонуйте нам

Телефон:

+38 (095) 646-59-09

Надіслати повідомлення

Пошта:

vinnytsiamci@gmail.com

Адреса

Україна, м.Вінниця, вул.Соборна, 59

Ми в соц.мережах