Запрошуємо до участі в регіональному конкурсі стартапів Meetup #15 Partner city: Vinnytsia (ONLINE)

Вінницька міська рада і комунальне підприємство «Вінницький муніципальний центр інновацій» в рамках реалізації проекту Польської допомоги задля розвитку «Підвищення конкурентоспроможності українських регіонів та розвиток польсько-українського економічного співробітництва», який реалізується в Україні у 2018-2020 р.р. Міністерством фондів та регіональної політики Республіки Польща та співфінансується Міністерством закордонних справ Республіки Польща, є співорганізатором події з підтримки українських стартапів під назвою «Польсько-Український Міст Стартапів»/“Polish-Ukrainian Startup Bridge” (далі – PUSB).

У м. Вінниця, як партнерському регіоні проекту, 25 червня 2020 року о 17:00 год. в онлайн форматі (з використанням платформи ClickMeeting) відбудеться регіональний конкурс стартапів – Мітап, під час якого стартапи з м. Вінниці мають можливість взяти участь у Pitching Sessions й презентувати свої проекти перед журі у складі представників польських інвестиційних фондів та фондів VC. Переможці регіонального мітапу у м.Вінниця отримають можливість взяти участь у фінальному конкурсі стартапів «KYIV TECH HUB 2020», який планується провести у вересні 2020 року у Києві з призовим фондом близько 200 000 грн.

В зв’язку з вищенаведеним, запрошуємо Вас та Ваші установи-партнери подати заявку та стартап-проекти шляхом заповнення формуляра на сторінці: https://cutt.ly/5u9N16C, або вислати презентацію (пітч-дек) у форматі ppt/pptx представнику проекту на пошту: startupsupport@cofund.org.pl з підписом: Назва Стартапу – пітч у Вінниці 25.06.2020.
Заявки на участь у заході потрібно надіслати до 24 червня 2020 року, тому що організатори планують проведення попередньої співбесіди з представниками кожного із надісланих проектів.

Заохочуємо Вас до популяризації та розповсюдження інформації про умови конкурсу та дату проведення Мітапу у м. Вінниця серед зацікавлених стартапів м. Вінниці і регіону. Обговорення усіх деталей щодо участі і формату проведення мітапу: гаряча лінія Мітапу у м. Вінниця (з 9:00 до 17:00): тел.: +38 098-706-64-68, e-mail: vinnytsiamci@gmail.com (мова спілкування – українська, англійська, польська).

Більше інформації про діяльність PUSB, у тому числі про вже проведені та заплановані чергові мітапи можна знайти на Фейсбук-сторінці https://www.facebook.com/PLUAStartupBRIDGE

Поділитися у соцмережі:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Телефонуйте нам

Телефон:

+38 (095) 646-59-09

Надіслати повідомлення

Пошта:

vinnytsiamci@gmail.com

Адреса

Україна, м.Вінниця, вул.Соборна, 59

Ми в соц.мережах