Запрошуємо взяти участь у Першому міжнародному інноваційному форумі

24 вересня 2020 року у м. Вінниця відбудеться Перший міжнародний інноваційний форум, який об’єднає інноваторів, бізнес-спільноту та владу, і буде комунікативним майданчиком для створення спільних напрямів діяльності науки і бізнесу, в тому числі міжнародної.

Організаторами Форуму є Вінницька міська рада, Вінницька обласна державна адміністрація, Донецький національний університет імені Василя Стуса та Науковий парк «ДонНУ-Поділля».

Метою Форуму є популяризація інноваційної діяльності, консолідація   інтелектуального потенціалу України у відповідності до європейських та світових стандартів, формування міжнародної мережі «Бізнес-Наука», підтримка стартапів та культури підприємництва, створення центрів трансферу технологій, створення комунікаційної платформи для налагодження ефективного діалогу представників органів державної влади,  бізнесу, наукових, освітніх і громадських організацій, пошуку інвестиційних ресурсів та додаткових джерел фінансування перспективних інноваційних проектів.

Заклади вищої освіти та представники бізнесу, які водночас будуть стейкхолдерами, під час проведення Форуму зможуть напрацювати та визначити потреби наукового ринку та презентувати проєкти/стартапи.

Програмою Першого Міжнародного Інноваційного Форуму передбачено виступи керівництва міста та області, професорсько-викладацького складу провідних вищих навчальних закладів України, Республіки Польща та Республіки Болгарія, в тому числі виступ доктора наук, професора Інституту економіки промисловості НАН України В’ячеслава Ляшенко, представників провідних підприємств України та Польщі, а також громадських об’єднань підприємців, представників інноваційної та інвестиційної галузі України, Польщі та Болгарії.

В зв’язку з карантинними заходами, Форум проводитиметься в комбінованому форматі (офлайн та онлайн для закордонних спікерів). Всі бажаючі зможуть долучитися онлайн за посиланням, яке буде додатково надіслано організаторами усім зареєстрованим учасникам.

Бажаючі взяти участь у Форумі в якості спікера або слухача, можуть зареєструватися за посиланням: https://bit.ly/2QNmgy3.

Бажаючим презентувати свій проєкт/стартап, необхідно зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/8NaoDcRvBEdRv4LV6.

Поділитися у соцмережі:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Телефонуйте нам

Телефон:

+38 (095) 646-59-09

Надіслати повідомлення

Пошта:

vinnytsiamci@gmail.com

Адреса

Україна, м.Вінниця, вул.Соборна, 59

Ми в соц.мережах