Запрошуємо стартап-проекти взяти участь в KYIV TECH HUB 2020

Запрошуємо стартап-проекти взяти участь в KYIV TECH HUB 2020

Друзі, звертаємо вашу увагу!

Якщо ви цікавитесь останніми тенденціями в стартап-екосистемі або самі бажаєте презентувати свій стартап-проект – «KYIV TECH HUB 2020» саме для вас!

 «KYIV TECH HUB 2020» – це міжнародна конференція, яка є частиною проєкту «Польсько-Український Міст Стартапів»/«Polish-Ukrainian Startup Bridge»  та має на меті об’єднати найкращі українські стартапи та наукові проекти з представниками польської екосистеми підтримки – від суб’єктів, відповідальних за грантове фінансування, до венчурних фондів.

Участь у конференції візьмуть переможці  регіональних конкурсів для стартап-проектів, які проводились впродовж 2020 року в рамках проєкту «Polish-Ukrainian Startup Bridge» у Харкові, Львові, Рівному, Миколаєві, Чернігові, Житомирі, Вінниці та Хмельницькому. Крім того, до участі у заході запрошуються стартап-проекти, які бажають взяти участь у В2В зустрічах з польськими інвестиційними фондами.

Переможці регіональних конкурсів, аналогічно як і й у 2017-2019 роках, матимуть можливість презентувати себе перед польськими інвесторами та змагатися разом з іншими учасниками 22-23 жовтня 2020 року у вже четвертій версії фінального конкурсу «KYIV TECH HUB 2020».

До речі, у м. Вінниця регіональний конкурс в рамках цього проекту проводився вже третій рік поспіль за підтримки Вінницької міської ради і КП «Вінницький муніципальний центр інновацій». Цьогорічним переможцем регіональної зустрічі у Вінниці став проєкт Harmix, команда якого розробила алгоритми, що дозволяють за лічені секунди добирати музичний супровід до відеодоріжки.

З огляду на необхідність дотримання обмежень та карантинних заходів, конференція відбудеться в офлайн та онлайн форматі, а саме:

22 жовтня, з 13:00 год. – офіційна частина заходу, під час якої відбудеться офіційне відкриття конференції, власне конкурс стартапів та підсумок конкурсу. Захід відбудеться у форматі офлайн у Києві (вул. Володимирська, 52, Coworking Platforma Leonardo (бізнес-центр «Леонардо»)), на якому будуть присутні виключно стартапи-учасники конкурсу, спікери та VIP-гості. Для всіх зацікавлених та бажаючих взяти участь у конференції надається можливість онлайн-підключення та присутності на даному заході у віддаленому режимі. Для участі у конференції «KYIV TECH HUB 2020» у якості онлайн-учасника необхідно зареєструватися на платформі Hopin за посиланням: hopin.to/events/kyiv-tech-hub-20 або через сторінку заходу на Facebook: https://www.facebook.com/events/381529556211218.

23 жовтня, з 10:00 до 18:00 год. – неофіційна частина, яка включатиме в себе онлайн-зустрічі В2В українських стартапів з польськими інвестиційними фондами. До участі запрошуються стартап-проекти, які мають бажання взяти участь у такого роду В2В зустрічах та поспілкуватися з польськими потенційними інвесторами. Для участі у цій частині заходу зацікавлені стартапи повинні зареєструватися за вищенаведеними посиланнями hopin.to/events/kyiv-tech-hub-20 або https://www.facebook.com/events/381529556211218.

Вінницька міська рада та міський голова прикладають максимальних зусиль, щоб місто Вінниця була комфортним місцем для життя і ведення бізнесу. Саме такі проєкти, як «Polish-Ukrainian Startup Bridge» та «KYIV TECH HUB 2020», дають можливість творчим та обдарованим людям заявити про себе, почути поради спеціалістів зі світовим досвідом, отримати натхнення на подальші дослідження і проєкти та серйозний досвід презентації стартапів.

Проект співфінансується в рамках програми Польської Допомоги задля Розвитку Міністерства Закордонних Справ Республіки Польща.

Поділитися у соцмережі:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Телефонуйте нам

Телефон:

+38 (095) 646-59-09

Надіслати повідомлення

Пошта:

vinnytsiamci@gmail.com

Адреса

Україна, м.Вінниця, вул.Соборна, 59

Ми в соц.мережах