Розповідаємо про наш візит до Варшави в рамках програми «Польсько-Український стартап міст»

Завдяки Polish – Ukrainian Startup Bridge наша команда мала робочий візит до Варшави, щоб дізнатися як працюють центри підтримки бізнесу та стартап-інкубатори у Польщі.

Сьогодні ми поділимося враженнями відвідин Kozminski Business Hub – дочірнього підприємства, що створене на базі Академії Леона Козьмінського для підтримки нових та існуючих підприємств, на основі багаторічного досвіду консалтингу та наставництва.

Отож, Бізнес Хаб має три напрямки роботи:

✔️Венчурний (Venture Lab) – для стартапів та інноваційних проектів;

✔️Краудфандинг – для бізнесу, що вимагає капітальних інвестицій, включаючи потенціал Козьмінського університету;

✔️ Консалтинг – для існуючого бізнесу, що потребує підтримки в сучасних перетвореннях.

Основна мета Бізнес Хабу полягає у використанні пулу талантів, доступних студентам та викладачам університету для побудови інноваційних ідей стартапів.

Також Бізнес Хаб підтримує найкращі проекти (стартапи), які мають шанс на отримання фінансування з одного з трьох основних джерел: венчурний капітал, “інноваційний квиток” або грошово-кредитне фінансування. Тричі на рік Бізнес Хаб проводить масштабні конкурси стартапів. В результаті чого, 50 готових старпатів спрямовують на підсилення існуючого бізнесу чи створення нового.

На фото — кадри з Козьмінського університету та зустрічі з командою Бізнес Хабу.

Нам важливо вивчати досвід закордонних колег для створення екосистеми Вінницького інноваційно-технологічного парку “Кристал”, завданнями якого є налагодження ефективної співпраці навчальних закладів, установ, бізнесу, влади і громади міста з метою пришвидшення:

– розробки нових технологічних рішень;

– трансферу технологій;

– реінжинірингу та створення власних інноваційних рішень;

– інкубації та масштабування стартапів;

– створення нових робочих місць;

– осучаснення та трансформації освітніх послуг, за рахунок створення майданчику та матеріальної бази для наукових досліджень та спільних проектів.

Далі – ще цікавіше, адже ми розкажемо про відвідування коворкінгу Business Link, де надається підтримка бізнесу на кожному етапі його розвитку.

Поділитися у соцмережі:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Телефонуйте нам

Телефон:

+38 (095) 646-59-09

Надіслати повідомлення

Пошта:

vinnytsiamci@gmail.com

Адреса

Україна, м.Вінниця, вул.Соборна, 59

Ми в соц.мережах