Знайомство з “Академічними інкубаторами підприємництва” Business Link у Варшаві

Розповідаємо про нашу зустріч зі стартап-інкубаторами під назвою “Академічні інкубатори підприємництва” Business Link.

Business Link вже багато років займається підтримкою компаній та стартапів, має програми акселерації та пропонує скористатися можливостями фінансування в екосистемі Business Link / AIP.
Наприклад, у Вас є крута бізнес-ідея, але Ви не маєте достатньо знань, навичок, юридичної особи та часу, щоб створити компанію. Business Link / AIP пропонує Вам пройти попередню інкубацію та підтримку для старту Вашого бізнесу чи стартапу. В результаті, Ви отримаєте на різних етапах:

📣доступ до найсучасніших корпоративних інструментів та їх інфраструктури, досвіду та контактів; 
📣бізнес-наставництво;
📣цільові інструменти для запуску бізнесу;
📣локації з сучасною інфраструктурою та багато іншого.

Окремо хочемо розповісти про коворкінги, які пропонує Business Link. В одному з таких ми також побували під час нашого візиту у Варшаву. Цікаво, що він розташований на національному стадіоні “PGE Narodowy”, який приймав матчі під час Чемпіонату Європи з футболу 2012.

2 роки тому Business Link знайшли приватного інвестора – девелопера, з яким мають домовленість про наповнення екосистемою нових будівель, які продукує цей девелопер. Наразі це одні з найсучасніших та найкрасивіших будівель в Польщі.

Цікаво, що сьогодні Business Link / AIP налічує 750 людей та має 17 локацій в Польщі, а також представництва в Угорщині, Чехії та Румунії.

Поділитися у соцмережі:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Телефонуйте нам

Телефон:

+38 (095) 646-59-09

Надіслати повідомлення

Пошта:

vinnytsiamci@gmail.com

Адреса

Україна, м.Вінниця, вул.Соборна, 59

Ми в соц.мережах