Відбір учасників тренінгів в рамках проекту «Вінницький інноваційно-технологічний парк»

В рамках реалізації проекту «Вінницький інноваційно-технологічний парк» (ВІТП) передбачена навчальна програма підготовки кадрів інституційної екосистеми ВІТП.

З цією метою впродовж жовтня-листопада 2019 року заплановано проведення 3 тренінгів  (кожен тривалістю 2 дні по 8 годин), під час яких розглядатимуться передовий досвід інноваційних центрів, побудова бажаної екосистеми технопарку та методи управління інноваційними проектами.

Тренінги проводитимуться у формі семінарів, в учасників буде можливість розробляти та отримувати консультації експертів щодо окремих елементів стратегічних концепцій з розвитку технопарку у Вінниці.


Учасники – представники Вінницького муніципального центру інновацій, міської ради, наукові працівники, неурядові організації, особи, які займаються правами на інтелектуальну власність у ВУЗах, компаніях, представники організацій, що утворюють екосистему підтримки навколо Вінницького інноваційно-технологічного парку.

Обов’язковою умовою є участь в усіх трьох тренінгах.

Для участі у відборі необхідно заповнити Заявку на участь, Згоду керівника на участь працівника у тренінгах, ознайомитись та підписати Регламент участі в проекті «Вінницький інноваційно-технологічний парк» на сайті КП «Вінницький муніципальний центр інновацій» https://vmci.vn.ua/ та надіслати на адресу: vinnytsiamci@gmail.com або заповнити документи в офісі КП за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 64, каб. 2 (4 поверх).

Перший тренінг на тему «Базові принципи становлення технопарків в Європі» проводитиметься 21-22 жовтня 2019 року. Відбір учасників триватиме з 8 по 15 жовтня 2019 року. Кількість місць обмежена. Ми залишаємо за собою право контактувати лише з відібраними кандидатами.

Проект «Вінницький інноваційно-технологічний парк» (ВІТП) співфінансовано в рамках конкурсу «Польська допомога з розвитку 2019» Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Фото: freepik.com

Поділитися у соцмережі:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Телефонуйте нам

Телефон:

+38 (095) 646-59-09

Надіслати повідомлення

Пошта:

vinnytsiamci@gmail.com

Адреса

Україна, м.Вінниця, вул.Соборна, 59

Ми в соц.мережах